23 December 2014

5 ciri-ciri Pencuci muka untuk wajah lebih berseri

NutiWhite Gentle Deep Foaming  Cleanser
Korang jangan tak percaya Shaklee pun ada set NutriWhite produk juga tau. Baru-baru ni semangat pegi beli pencuci muka ni. Sebelum ni Diana pakai sabun muka jer...hihihii...

Kenapa Diana tolak sabun kemudian pakai pencuci muka brand Shaklee ni?
  • Ia membersihkan dan mneyegarkan kulit 
  • Mengandungi rumpai laut untuk menghilangkan kotoran, membuang sel-sel mati serta menegangkan kulit muka anda
  • Mengandungi alga hijau untukk menyahtoksin dan melembakpkan
  • Mengandungi strawberi Begonia untuk mencerahkan dan mengimbangi pigmne.
  • Melembutkan serta mennyegarkan kulit muka anda

Green algae
strawberry Begonia
jangan risau...No chemical ingredients. Semua bahan-bahan adalah SEMULAJDI, SELAMAT DAN BERKESAN

Cara-cara penggunaan : Sekali - pagi
                                    Sekali - Malam

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 comments:

  1. Annur pun pakai sabun je cuci muka..sabun beras..
    Macam-macam produk try..last2 sabun beras jugak yang serasi

    ReplyDelete
  2. selamat mem'beauty'kan diri...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wanita dan kecantikan tak dapat dipisahkan....hihihii

      Delete