06 January 2015

Rahsia kulit anjal dan kekal berseri

Dah lama tak buat masker Alfalfa. Sejak menjak buat masker ESP plus yogurt.....hihihii...

For those yang tak tahu lagi macam mana nak buat masker Alfalfa tu, meh diana nak share ni. MUDAH sangat.

Mula- mula korang amik dalam 10 biji alfalfa then korang tumbuk untuk hancurkan alfalfa tersebut. Alfalfa tu just in case lebih pun tak pa. Tumbuk banyak-banyak then korang boleh simpan. Nanti nak buat masker atau scrub just take it je. Kan senang.


Pastu campur dengan air. Korang agak-agak lah bubuh air tu. As long tak cair sangat. 
Akhir sekali dah boleh tepek kat muka...kalau korang nak jadikan scrub pun boleh. Gosok-gosok sikit kat muka tu. Kasi kuar segala daki yang melekat. Hihihi




Selamat BERMASKER DAN BERSCRUB!

Promosi Alfalfa buy 6 free 1
Twin Pack

2 comments:

  1. nice sharing. rajinnya buat sendiri :)

    ReplyDelete
  2. Hihiui...meh kasi alamat...diana kasi Cuba...hihihi

    ReplyDelete