Kolagen dari Sisik Ikan Merah
Sisik Ikan Merah adalah sumber Kolagen yang premium
dengan kurangnya pencemaran dan kadar penyerapan yang tinggi berbanding dengan
kolagen haiwan
Biji Camelllia japonica terdiri dari asid oleic,
satu emolien dan pelembap kulit yang hebat, dan isoflavon, antioksidan
semulajadi yang mampu mengurangkan radikal bebas
Pfafifa yang jugak dikenali sebagai ginseng Brazil,
apabila digabungkan dengan ekstrak biji camellia japonica, membantu formasi
kolagen dan asid hyaluronic. Dengan kemampuan luar biasa mengikat amaun air
yang banyak, asid hyalurionic memainkan peranan penting dalam menghidratkan
tisu tubuh untuk menjadikan kulit lembut, lembap dan licin.
Elastin dari Kolagen Ikan
Elastin memelihara kulit menjadi fleksibal tetapi
tegang, memberikan reaksi melantun apabila kulit ditarik. Kolagen ikan
mengandungi elastin yang berfungsi berganding bahu dengan kolagen untuk
mengekalkan kulit menjadi tegang, anjal dan elastic
Vitamin c dan vitamin B
Vitamin C menggalakkan penghasilan kolagen dan
menetang radikal bebas yang merosakkan kulit kita.
Vitamin B turut serta dalam metabolism karbohidrat,
lemak dan protin untuk membebaskan tenaga yang diperlukan untuk penghasilan
kolagen di dalam sel.
Ekstrak kekerang
Glucosamine ekstrak kekerang adalah penting di
dalam sintecis cecair synovial yang membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan
menghidrat mata untuk melegakan ketidaksuburan mata.
Lactobacillus acidophilus
Membantu mengimbangi mikroflora usus dan membantu
membina semula system usus yang sihat yang mampu meningkatkan penyeerapan
kolagen.
Hebat produk ini.
ReplyDeleteTerima kasih kerana singgah blog pakngah. Pakngah dah balas komen diana tu..