25 April 2015

Penapis Air Mudah di bawa ke mana-mana

Assalamulaikum..........


Bercerita pasal penapis air, sure rumah korang semua mesti ada penapis air kan. Paham-paham jelah...kualiti air sekarang bukan macam 10 tahun yang lepas, apatah lagi 20 tahun yang lepas. Nak-naknya kita yang duduk kat tengah-tengah bandar Kuala Lumpur ni. Lagilah air yang tak berkualiti dihasikan.

Korang pernah dengar tak? atau pernah nengok tak penapis air berbentuk JUG? Serius korang. Sebelum ni Diana pun tak pernah jumpa. 

Pertama kali jumpa TERUJA mak nuk.



Penapis air ni ringan dan mudah di bawa ke mana-mana sahaja. Nak bawa balik kampung boleh. Nak bawa pegi bercuti pun boleh. Tak da masalah. Lepas tu korang boleh bubuh jug ni di mana tempat korang suka. Dalam bilik, Ruang tamu, ruang meja makan atau ruang dapur. Semua bisa diatur. Nama pun jug kan. Dan lagi best, menjimatkan kos. Zaman-zaman GST ni kalau boleh semua mende kita nak jimat kannnn?


Lagi keistimewaan JUG penapis air ni :

Satu JUG boleh diisi sebanyak 1.5 liter air. In case air dah nak abis, korang tambah je air baru. Air tu selamat diminum tanpa perlu dimasak. Kalo korang nak masak balik pun tak de masalah. Boleh je.

Kalo korang perhatikan gambar di atas, ada gambar 'meter penanda' kan. Meter penanda berfungsi sebagai signal bahawa filter perlu ditukar. 

Satu set Jug air ni, nanti korang akan dapat 1 JUG, free water refill 3 -pack.

set penapis air




Kalau berminat nak memiliki Penapis Air ni jangan lupa contact Diana yer


Whats-app Diana 0193250676

COD SEKITAR Setapak, Gombak, Selayang, Batu  Caves serta seangkatan dengannya. Yang dok jauh kita pos menggunakan POS LAJU yer.










Terima kasih dengan setiap kunjungan anda di blog ini.

4 comments:

  1. :-)) pertama kali dengar...bagus juga kalau ada 1 ..kmana2 tak perlu risau lagi..sentiasa ada air bertapis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu...mudah utk dibw ke mn shj....

      Delete
  2. wow.. praktikal nak bawak tu yang bagus..
    kadang kena tambah kat sinki aaargh seksa..

    air kat penang ni dahla antara yg tercemar =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam tu sekali ke? Mai-mai beli jug water pitcher. Blh bubuh kat mana suka...terpromote pulak! Jgn mare ye dik Ct. Gurau-gurau je.

      Delete