14 June 2014

haikal kunyah jer chewable Vit C


CHEWABLE VITAMIN C

jemput baca yer info ni


Rasa-rasa lah kalo nak makan oren hari-hari x sanggup rsnya. Nak-nak kalo budak-budak ni.kalo mcm anak diana memang payah nak mkn buah..nak-nak si kakak. PAYAH yang amat. So option lain diana kasi CHEWABLE VIT C...untuk budak-budak ni.

Berita/INFO

Pendek kata Chewable Vita C plus ni sama fungsinya  dgn Sustained Release Vita C plus cuma dosnya berbeza.. Jadi kalau anda mmg penggemar Vitamin C dan anda ambilnya utk tujuan kesihatan kulit, antioksida, meningkatkan sistem imun.. anda jangan khuatir sbb Chewable Vita C Plus 100mg menepati tujuan yg anda perlukan.. Cuma anda kene kunyahnya 2-3bj sehari..if taknak kunyah pun takpe.. telan jerr...sizenya lebih kecil....dan yg best.. satu famili boleh consume .. best bukann....Dos yg dicadangkan... ambil 1-2bj sehari dah memadai dah...(Based on RDI,keperluan badan terhadap Vitamin C hanya dlm range 60mg -95mg sehari..bergantung kepada jantina dan status kesihatan)


KENAPA DIANA PILIH CHEWABLE VITA -C? utk anak-anak diana

1. SEBAB - Chew ni senang nak dikemam @ di kunyah oleh anak-anak

2. SEBAB - kalo anak-anak nak demam, sedang demam, diserang selsema diana memang kasi chew ni cepat-cepat kat budak-budak ni. InsyAllah  back to normal.

3. SEBAB -  Untuk anak-anak yg ade alahan, ekzema sangat-sangat digalakkn amik yer. Contohnya mcm anak diana yg sulung ade resdung. Sangat alah pd habuk. Tapi sejak konsisten mkn CHEW ni, dah semakin kurang. Going to hilangkan...dgn izin dariNYA.

4. SEBAB  - untuk anak-anak yg ade asma pun blh amik yer. Anak lelaki diana memang ade asma...diana start bagi CHEW start umur die setahun 7 bulan...bila  die dah pandai mkn gula-gula..meaning die dah pandai gigit Chew ni. sampailah skrg umur dia dah menjangkau 2 tahun 2 bulan...

NI budak si haikal asl nampak jer botol ni mintak..'mama min-min'

5. SEBAB - Kesimpulannya CHEW ni sangat membantu menguatkan sistem imun anak-anak kite. Diana dah cuba, so beranilah nak  recommend kan untuk anda semua.

Dengan syarat, jgnlah baru mkn sebijik dua dah nampak hasilnye kannn..WAJIB istiqamah..konsisten mkn..br nampak HASILNYA.OK.

Jumpe lgk di entry akan datang.

salam dr MAMA D

belanja satu Video

video

shaklee Independent Distributor (ID NO 914467)











Call/pm/wassap. diana. 0193250676
nak free postage : COD sekitar Gombak, Greenwood, Batu Caves, Wangsa Maju, Sri Rampai.

No comments:

Post a Comment