22 November 2016

Rindu Korangggggggg........................

Rindu korang,,,,,,,,


Lama giler tak balik umah. I'm back! Mengemaskan ruang blog yang dah nak mereput, bersawang....habuk pun mak aii..tebainya.

Aku masih di sini. Masih di Malaysia. Masih beranak dua. Masih kurus slim lagi, Hahahha......... Yang bezenya hanya kerja. Kerja di opis yang semakin berbeza..semakin menggunung setinggi gunung everest, Semkain banyak komitmen dan semakin banyak tanggungjwab. Ditambah lagi dengan kerja sebagai mama yang semakin sibuk, Walau bagaimana pun..say thank you a lot to Allah, Ini adalah rezeki yang tidak terhingga BANYAKNYA. Alhamdulilah.



Sumpah...rindu nak jalan-jalan umah korang. Tunggu.


I'm Coming!!!!!!!!!!!!!!


1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete